Rådgivning til dig med hiv

Rådgivning til et liv med hiv

Velkommen til Checkpoints rådgivning. Vi er glade for at se dig.

I Checkpoint er vi optagede af, at du kan leve et godt liv, hvis du har hiv. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning til dig – og i nogle tilfælde også til dine pårørende.

Vi er en gruppe professionelle rådgivere, der har mange års erfaring med at rådgive hiv-positive og pårørende. Vores erfaring er, at mange føler sig meget alene – også selvom de har mange venner – fordi de ikke har nogen, de føler, at de kan tale med om de ting, der fylder.

I Checkpoints rådgivning har vi alle en relevant faglig baggrund, så vi kan hjælpe dig med spørgsmål om eksempelvis job, dit sociale liv, sundhed eller sex. Samtidig har vi en psykosocial uddannelse, der gør at vi kan tale om de følelser, der kan være svære i forhold til hiv.

 

En rådgivning - mange muligheder

Vores behov er forskellige, og det kan være forskelligt, hvornår vi har behov for nogen at tale med. Det kan være, når du lige har fået diagnosen hiv, eller når du efter nogle år som hiv-positiv oplever ændringer i din livssituation.

Rådgivningen tilbyder derfor mange muligheder:

  • enkelte møder
  • længere forløb
  • gruppeforløb
  • sociale arrangementer

Samtalerne kan foregå i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Kontakt rådgivningen

Hvis du har behov for rådgivning, eller du har spørgsmål i forhold til vores rådgivning, kan du også ringe til vores Hotline på tlf.: 33 91 11 19 på hverdage mellem kl. 10 og kl. 14.