Velkommen til Checkpoint
Checkpoint følger myndighedernes anbefalinger i forhold til at begrænse smitte med coronavirus (covid-19).
Det betyder, at:
Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl. 10 - 14, hvis du har spørgsmål om hiv, sexsygdomme og seksuel sundhed. Du kan ringe på 33 91 11 19.
Læs mere om vores forholdsregler eller book tid til test:
I Checkpoint vil vi gerne gøre det nemt for dig at blive testet eller få rådgivning om hiv og andre sygdomme, som kan smitte, når man har sex.
Vi er her fordi, vi kan se, at der er nogle grupper, som har en større risiko for at få hiv og kønssygdomme. Samtidig kan vi se, at de langt fra altid får den hjælp, de har behov for. Det vil vi gerne lave om på.
Når du kommer i Checkpoint, møder du engagerede rådgivere, som gerne vil give dig en god oplevelse, og som ikke er bange for at tale om sex og seksualitet. Vi er professionelle – og samtidig har vi hjertet med.
Hvis du har været hos os før, kan du gå direkte videre og booke en tid til test – ellers læs mere om vores tilbud.
Vi har udviklet en lille test, hvor du hurtigt og nemt kan se, om det er en god idé at du bliver testet i Checkpoint.
Her får du også svar på, hvad du kan blive testet for.
Tag testen. Det tager kun nogle få minutter. Du får selvfølgelig svaret med det samme.
Vi vil rigtig gerne se dig i Checkpoint, hvis du enten…
Hvis du ikke tilhører en af disse grupper, vil vi gerne henvise dig til et andet sted, hvor du kan blive testet.
I Checkpoint er vi optagede af, at du kan leve et godt liv, hvis du har hiv. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning til dig – og i nogle tilfælde også til dine pårørende.
Vi er en gruppe professionelle rådgivere, der har mange års erfaring med at rådgive hiv-positive og pårørende. Vores erfaring er, at mange føler sig meget alene – også selvom de har mange venner – fordi de ikke har nogen, de føler, at de kan tale med om de ting, der fylder.
I Checkpoints rådgivning har vi alle en relevant faglig baggrund, så vi kan hjælpe dig med spørgsmål om eksempelvis job, dit sociale liv, sundhed eller sex. Samtidig har vi en psykosocial uddannelse, der gør at vi kan tale om de følelser, der kan være svære i forhold til hiv.